Переробка сої
на соєву макуху і нерафіновану олію
Переробний цех ФОП Гавришко А.П. переробляє власно вирощену сою на соєву макуху і нерафіновану соєву олію, та здійснює закупівлю сої. Соєва макуха та олія підвищує калорійність корму, допомагає нарощуванню м’язової маси тварин і птиці, є джерелом вуглеводів і цінних білків, добре збалансованого за амінокислотами. Соєва олія не містить холестерину і багата насиченими і ненасиченими жирними кислотами. Крім того, одержуваний соєвий екструдат має підвищену засвоюваність білка (в порівнянні з пресованим соєвим шротом), високий вміст високоякісної олії з антиоксидантними властивостями (завдяки наявності вітаміну Е і лецитину), що збільшує терміни зберігання продукту. Взагалі, соєвий білок, підготовлений екструдуванням, більш перетравлюваний, ніж білок, оброблений теплом після екстракції. Детальніше
Соєві боби
Соєві боби — це насіння сої, однієї з найбільш відомих і поширених в світі рослин, що вживаються в їжу як людиною, так і тваринами. Її ще називають диво-рослиною — завдяки високому вмісту рослинних білків та завдяки дуже високій врожайності.
Соєва олія
Нерафінована соєва олія, що одержується в результаті обробки соєвих бобів — дуже попитний продукт для приготування збагачених енергією комбікормів. Вона має унікальні властивості, багата на вітаміни, фосфоліпіди та інші корисні речовини.
Соєва макуха
Соєва макуха — один з продуктів основного раціону сільськогосподарських тварин і птиці. Його отримують після віджиму олії з насіння сої в процесі екструдування. Соєва макуха використовується для приготування повноцінних комбікормів і кормосумішей.
Соєвий шрот
Соєвий шрот — найякісніша сировина для виробництва комбікормів для сільськогосподарських тварин, птиці, риб. Значний вміст протеїну та енергії в шроті дозволяє складати високопротеїнові і висоенергетіческіе раціони без застосування дорогих кормів.