Соєві боби

Соєві боби — це насіння сої, однієї з найбільш відомих і поширених в світі рослин, що вживаються в їжу як людиною, так і тваринами. Її ще називають диво-рослиною — завдяки високому вмісту рослинних білків та завдяки дуже високій врожайності.

На сьогоднішній день соя є однією з найбільш попитних олійних культур в світі. Популярністю користуються не тільки самі боби, а й продукти їх переробки — соєва олія, соєва макуха і соєвий шрот. Україна входить в десятку країн-виробників та експортерів сої.

Якість соєвих бобів визначається стандартом ГОСТ 17109-88.

Рід олійні
Вид соя
Колір і запах властиві нормальному насінню сої, без затхлого, цвілого і сторонніх запахів
Масова частка вологи, %, не більше 12,0
Вміст сирого протеїну, %, не менше 35
Олійні домішки, %, не більше 6,0
Відходні домішки, %, не більше 2,0
Зараженість шкідниками хлібних запасів не допускається
Залишкова кількість пестицидів в рамках Медико-біологічних вимог та санітарних норм якості продовольчої сировини і харчових продуктів, затверджених Міністерством охорони здоров’я
Наявність генно-модифікованих організмів (ГМО) можлива

 


 

Запропонувати нам

Індикатор цін
тиждень
Соєва олія: 20000 грн/т
Соєва макуха: 10000 грн/т
Соєві боби
Соєва олія
Соєва макуха